Tampereen Autolasipalvelu Oy

Vankalla ammattitaidolla vuodesta 1993

Yritys lyhyesti

Tampereen Autolasipalvelu Oy on vuonna 1993 perustettu autolasiliike, jonka liiketoiminnan ylöjärveläinen yrittäjäpariskunta Katri ja Eero Eloranta osti vuonna 2011. Yritystä lähdettiin kasvattamaan ennakkoluulottomasti ja yritykseen palkattiin uusia osaajia. Vuoden 2011 lopulla yritys laajensi toimintaansa autojen akkumyyntiin, jonka osalta aputoiminimeksi tuli Epilän Akkumyynti.

Autopalvelukeskus Tampere, käynti yritykseen liikekeskuksen alakerrasta

Vuoden 2014 alussa yritys muutti uusiin isompiin toimitiloihin Pispalan valtatie 91:een ja laajensi toimintaansa edelleen monimerkkikorjaamopuolelle. Autofit Epilän Autohuolto aloitti uusissa tiloissa 1.4.2014 ja yritykseen palkattiin autonasentajia sekä työnjohtaja vetämään autohuoltotoimintaa.

Vuoden 2016 alussa yritys laajensi liiketilojaan ja samalla asiakastiloihin tehtiin remontti. Remontin myötä asiakastiloista tuli entistä isommat ja viihtyisemmät. Lapsille saatiin samalla oma leikkinurkkaus. Remontin valmistuttua 1.4.2016 First Stop Tampere aloitti rengasmyynnin ja rengashotellitoiminnan. 

Toiminnan laajennettua yrityksen yhteiseksi markkinointinimeksi otettiin Autopalvelukeskus Tampere, jonka alta löytyy erikoisosaamista tuulilasien korjausten ja vaihdon (Tampereen Autolasipalvelu) lisäksi auton akuista (Epilän Akkumyynti), autohuollosta (Autofit Epilän Autohuolto, monimerkkikorjaamo) sekä renkaista (First Stop Tampere).

Lasten leikkipaikka

Tällä hetkellä Autopalvelukeskus Tampere työllistää neljä autonasentajaa, kaksi tuulilasiasentajaa ja autohuollon korjaamopäällikön. Yrittäjinä toimivat Katri ja Eero Eloranta. Autohuollon korjaamopäällikkönä toimii Tassi Rev. Kaikilla autonasentajillamme on luonnollisesti ajoneuvoasentajan pätevyys. Meille on tärkeää pysytellä ajan hermolla, joten koulutamme aktiivisesti työntekijöitämme. Kaikilla autonasentajillamme on kylmäalan pätevyystodistus ja BG-huoltojen sertifikaatti. Yhdellä autonasentajallamme on lisäksi LuK kaksoiskytkinjärjestelmä – sertifikaatti. Tuulilasiasentajillamme on pitkä ja vankka yhteensä yli 30 vuoden kokemus tuulilasien korjauksesta ja asennuksesta. Ammattitaitoa pidetään säännöllisesti yllä osallistumalla lasivalmistajien järjestämiin tuotekoulutuksiin. Henkilökuntamme on myös kouluttanut uusia tuulilasiasentajia ympäri Suomea.

Korjaamopäällikkö Tassi Rev, Epilän Autohuolto

Autopalvelukeskus Tampere on toiminut monille autoalan opiskelijoille työharjoittelupaikkana ja työharjoittelun myötä kolme autonasentajaa onkin työllistynyt yritykseen. Otamme mielellämme työharjoitteluun jatkossakin hyviä ja reippaita harjoittelijoita. Lisätietoja voi kysyä toimitusjohtaja Eero Elorannalta, puh. 045 872 3934 tai s-posti: info@autopalvelukeskustampere.fi

Autopalvelukeskus Tampere, työnvastaanotto