Tuulilasivakuutus

Olemme vakuutusyhtiöiden virallisesti hyväksymä autolasipalvelu
Varaa aika

Hyödynnä tuulilasivakuutuksesi!

Mikäli autossasi on lasivakuutus, korvaa se kiven tai nastan iskemän autosi tuulilasissa ilman omavastuuta. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta vakuutusyhtiöllesi, vaan voit varata iskemäkorjausajan meille suoraan. Me laskutamme korjauksen suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Pääsääntöisesti alle 3 cm iskemävauriot pystytään vielä korjaamaan. Teemme myös tuulilasin halkeaman pysäytyksiä, mutta niiden pysyvyydestä ei voi antaa takuuta. 

Jos tuulilasia ei pystytä enää korjaamaan, vaan se täytyy vaihtaa, maksat meille vain omavastuun ja me laskutamme loput vakuutusyhtiöltäsi. Omavastuu on yleensä 200 euroa, mutta se voi olla myös jopa 0 euroa riippuen vakuutusyhtiöstäsi. Lasivahingot eivät vaikuta autosi vakuutuksen bonuksiin. Kannattaa tarkistaa vakuutuskirjasta kuuluuko autosi kaskoon lasivakuutus. 

Meillä hoituu tuulilasin korjauksen ja vaihdon lisäksi myös auton muiden lasien vaihto, kuten sivulasien, takalasien ja kattolasien vaihdot. Meillä on 30 vuoden kokemus ja ammattitaito autolasitöistä, joten voit tuoda autosi meille luottavaisin mielin. Meiltä saat myös sijaisauton ilmaiseksi käyttöösi tuulilasin vaihdon ajaksi. Tuulilasin vaihtoon täytyy varata keskimäärin 6-7 tuntia aikaa. Tuulilasin korjaus hoituu odottaessa ja siihen on hyvä varata noin 45 minuuttia aikaa. Korjauksen kesto riippuu jäljen laajuudesta. Halkeaman pysäytys vie tyypillisesti aikaa noin 30 minuuttia. Talvella on hyvä varata aikaa korjauskäynnille noin 15 minuuttia enemmän, koska lasin pitää antaa lämmetä hetken aikaa ennen kuin korjaustyö voidaan aloittaa. Meiltä löytyy viihtyisät odotustilat, joissa voit nauttia odottaessasi vaikka kupin kahvia.

Voit myös tulla paikan päälle näyttämään autoasi meille. Saat heti arvion, voiko lasin korjata vai pitääkö se vaihtaa. Iskemävaurion päälle kannattaa laittaa mahdollisimman pian kirkas teipinpala, jotta sen sisään ei pääse likaa. Korjausjäljestä tulee aina siistimpi, kun vaurion sisään ei ole päässyt kertymään likaa.

Varaa aikasi puh. 045 872 3934 tai 24h nettiajanvarauksestamme.