Muut palvelut

Varaa aika
Ajovalojen kiillotus

Ajovalojen kiillotus

Autojen muovipintaiset ajovaloumpiot sumentuvat ja naarmuuntuvat ajanmittaan. Umpion maitomainen pinta johtuu etupäässä UV-säteilyn muoveja ikäännyttävästä vaikutuksesta. Ajovalojen kyky valaista tietä heikkenee ja näkyvyys pimeällä huononee.

Ajovalojen kunnostushuollolla saadaan poistettua umpioista naarmut ja värjäymät sekä kiillotettua kulahtaneet umpiot jälleen kirkkaiksi. Alta löytyy yksi esimerkki meillä tehdystä ajovalojen kunnostuksesta.

ajovalojen kiillotus tampere

Takalasit

Takalasien vaihto

Asennamme kaikki takalasit autotehtaiden korkeat laatuvaatimukset täyttävillä Sika tack drive-liimoilla sekä alan parhailla työkaluilla.

Asennustyölle myönnämme kolmen vuoden takuun! Lasimateriaalitakuu 1 vuosi.

Varatessasi meille ajan, kerrothan autostasi seuraavat tiedot:

  • merkki
  • vuosimalli
  • korimalli esim. sedan, farmari tai hb
  • lasintyyppi esim. kirkas tai sävytetty

Lasin vaihdoissa auton luovutus saman päivän aikana.

Sivulasit

Sivulasien vaihto

Meillä on paljon kokemusta vaativistakin sivulasien vaihtotöistä, pyydä tarjous omaan sivulasin vaihtoosi!

Asennustyölle myönnämme kolmen vuoden takuun! Lasimateriaalitakuu 1 vuosi.

Varatessasi meille ajan, kerrothan autostasi seuraavat tiedot:

  • merkki
  • vuosimalli
  • korimalli esim. sedan, farmari tai hb
  • lasintyyppi esim. kirkas tai sävytetty

Lasin vaihdoissa auton luovutus saman päivän aikana.

AquaControl -käsittely

AquaControl -käsittely

AquaControl -käsittelyn avulla ajaminen huonoissa keliolosuhteissa on turvallisempaa. AquaControl-käsittely lasin ja pinnoitteen kemialliseen reaktioon.

AquaControl muuttaa lasit siten, että ne hylkivät vettä ja räntää. Ajettaessa vesipisarat liukuvat tuulilasin päältä pois ja näkyvyys pysyy erinomaisena ilman pyyhkijöitäkin. Lumi, jää ja itikat on myös helppo puhdistaa lasin pinnalta käsittelyn jälkeen.

Auton nopeudesta syntyvä tuuli kuljettaa vesipisarat laseista poispäin, mikä vähentää pyyhkimien turhaa käyttöä. AquaControl -käsittely tehdään autosi tuulilasiin ja etusivulaseihin. AquaControl -käsittelyn avulla näkyvyys kaikissa sääolosuhteissa pysyy erinomaisena, niin yöllä kuin päivälläkin.

Varo edullisia marketti vedenpoistokäsittelyjä, ne usein huuhtoutuvat pois tunneissa kun AquaControl kestää tuulilasissa noin 20 000 km ja sivulaisessa 60 000 km. Tämän jälkeen käsittely toistetaan ja käsittely kestää saman kilometrimäärän yhä uudelleen.

Työkonelasit

Työkonelasit raskaaseen kalustoon

Teemme vankalla ammattitaidolla raskaan kaluston autolasitöitä sekä toimipisteessämme että asiakkaan toimitiloissa. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Turvalasit

Turvalasit

Turvalasit on suunniteltu kestämään kovia olosuhteita yleisimmin tehty karkaistusta tai laminoidusta lasista.

Karkaistu lasi
Karkaistu lasi kestää huomattavasti tavallista lasia paremmin
Karkaistu lasi rikkoontuu pieniksi pyöreähköiksi muruiksi, joiden reunat eivät ole teräviä. Karkaistu lasi kestää iskuja, taivutusta ja lämpötilaeroja moninkertaisesti tavallista lasia paremmin.

Karkaistua lasia käytetään usein silloin kun vaaditaan erityisen hyvää iskunkestävyyttä ja taivutuslujuutta.

karkaistu-lasi-kuva

Laminoitu lasi
Laminoitu lasi on kestävämpää kuin samanpaksuinen tasolasi ja särkyessään laminoidun lasin sirpaleet pysyvät kiinni laminointikalvossa ja eivät täten pääse putoamaan ja aiheuttamaan vaaratilanteita.

Laminoitu lasi valmistetaan kahdesta tai useammasta tavallisesta tasolasista sulattamalla lasien väliin PVB –kalvo. Laminoinnissa voidaan käyttää eri värisiä kalvoja erilaisten väriefektien aikaansaamiseksi.

Murronsuojalasi
Murronsuojalasi –nimitystä käytetään yleisesti hieman vahvemmasta tai monikerroksisesta laminoidusta lasista, jonka tarkoitus on nimensä mukaisesti estää lasin läpi murtautuminen.

Luodinsuojalasi
Luodinsuojalasi suojaa nimensä mukaisesti luodin läpäisyltä. Luodinsuojalasit ovat monikerroksisia laminoituja laseja ja ne luokitellaan läpäisynestokykynsä mukaan standardien mukaisesti eri luokkiin. Luonnollisesti pienoiskiväärin luodilta suojaamiseen riittää ohuempi lasi, kuin esimerkiksi rynnäkkökiväärin luodilta suojaamiseen.

Palonsuojalasi
Palonsuojalasit jaetaan päätyypin mukaan kahteen luokkaan, E ja EI. E-luokan lasien tulee standardista riippuen eristää kaksi tilaa toisistaa siten, että palo ei pääse leviämään tilasta toiseen. E –luokan lasit voivat tulipalossa kuumentua huomattavasti myös toiselta puolelta. EI –luokan lasien tulee turvata paloeristys kuten E –luokan lasien, mutta lasin kuumeneminen (energiasäteily) toiselta puolelta on eri standardien mukaan rajoitettu.

Yksinkertaisena E –luokan palonsuojalasina voi toimia esimerkiksi tavallinen rautalankalasi, kun vaativampien standardien mukaisissa EI –luokan laseissa käytetään moninkertaisia erikoiseristyslaseja.