Tuulilasin korjaus

Ilmainen tuulilasinkorjaus lasivakuutusasiakkaille!
Varaa aika

Korjauta tuulilasi nopeasti

Tuulilasin korjaus on sinulle ilmainen, mikäli autossasi on lasivakuutus. Tuulilasin korjauksesta ei tarvitse tehdä vakuutusyhtiölle vahinkoilmoitusta. Voit varata ajan meille suoraan ja me laskutamme korjauksen vakuutusyhtiöltäsi.

Varaa aikasi puh. 045 872 3934 tai 24h nettiajanvarauksestamme. Akuutissa tarpeessa suosittelemme tiedustelemaan vapaita korjausaikoja ensisijaisesti puhelimitse.

Tuulilasi on tärkeää korjauttaa mahdollisimman pian ennen kuin se lähtee halkeamaan ja koko lasi tarvitsee vaihtaa.

Alla on listattuna tärkeimmät kohdat milloin ja miksi tuulilasi tulisi korjauttaa heti:

  • Pieni kiveniskemä voi laajentua nopeasti isoksi halkeamaksi ja muuttua korjauskelvottomaksi.
  • Halkeamaan tai iskemään menee likaa tai kosteutta, mikä vaikeuttaa lasin korjaamista. Peitä vauriokohta vahingon sattuessa mahdollisimman pian kirkkaalla teipinpalalla.
  • Halkeamat laajenevat nopeasti ja lasista tulee korjauskelvoton.
  • Lasin hyvä kunto on edellytys hyvälle näkyvyydelle ja siten ajoturvallisuudelle.
  • Katsastuksesta voi saada hylkäyksen näkökenttään osuvista tuulilasivaurioista.

Tuulilasin korjauksen nyrkkisääntönä on se, että jäljen tulee olla alle 3cm halkaisijaltaan. Yli 3 cm pituiset halkeamat voidaan yrittää pysäyttää, mutta halkeaman pysäytykselle ei voida myöntää takuuta.

Tuulilasin korjaus voidaan tehdä kaikille tuulilasivaurioille, jotka ovat riittävän pienikokoisia. Korjattavissa olevat kiven ja nastan aiheuttamat vauriot korjataan Glass Medic® -menetelmällä.

Iskemävaurion päälle kannattaa laittaa mahdollisimman pian kirkas teipinpala, jotta sen sisään ei pääse likaa. Korjausjäljestä tulee aina siistimpi, kun vaurion sisään ei ole päässyt kertymään likaa.

Tämän jälkeen varaa korjausaika mahdollisimman pian numerosta 045 872 3934.

Tuulilasin korjaus hoituu odottaessa ja siihen on hyvä varata noin 45 minuuttia aikaa. Korjauksen kesto riippuu jäljen laajuudesta. Halkeaman pysäytys vie tyypillisesti aikaa noin 30 minuuttia. Talvella on hyvä varata aikaa korjauskäynnille noin 15 minuuttia enemmän, koska lasin pitää antaa lämmetä hetken aikaa ennen kuin korjaustyö voidaan aloittaa. Meiltä löytyy viihtyisät odotustilat, joissa voit nauttia odottaessasi vaikka kupin kahvia.

Annamme iskemäkorjaukselle (alle 3 cm iskemät) 1 vuoden takuun.